Arvomme

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.

Kauttamme löytyvät parhaat tekijät niin vakituisiin, osa-aikaisiin kuin määräaikaisiinkin työsuhteisiin. Työllistämme vuosittain yli 1000 oman alansa ammattilaista töihin.

Me Nordicissa keskitymme aina ihmisiin. Asiakkaidemme sekä työntekijöidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi ja kaiken lähtökohta. Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme sen mitä lupaamme. Että asiakas saa kauttamme osaavaa henkilöstöä juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Keskitymme siihen, mitä todella osaamme, jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Aina asiakasta ja työntekijäämme kuunnellen.

Tarinamme

Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 2500 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa.