TARINOISTA
TODEKSI
Tuhansien tarinoiden
perheyritys

#

SE PALVELEVA PERHEYRITYS

ME NORDICILLA olemme toimineet lähes 20 vuoden ajan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena kotimaisena perheyrityksenä. Keskitymme siihen, mitä todella osaamme, jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Yli 99% tarkkuudella onnistuneet rekrytoinnit kertovat siitä, että teemme asioita oikein. Aina asiakasta ja työntekijäämme kuunnellen.

LUE MEISTÄ LISÄÄ »

#

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

saammeko auttaa sinua? Ydinosaamistamme ovat henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstöhallinnan ulkoistukset sekä työvoimavalmennus.

Jätä tarjouspyyntö »
Löydät meidät myös täältä »

#

VASTUULLISUUS

MEILLE VASTUULLISUUS TARKOITTAA asioiden tekemistä pitkäjänteisesti ja oikein.

LUE LISÄÄ, MITÄ VASTUULLISUUS TARKOITTAA MEILLE KÄYTÄNNÖSSÄ »

#

LÖYDÄ NÄKÖISESI TYÖ

JOKAISELLA TARINALLA ON SEN TEKIJÄNSÄ. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 2500 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

LUE LISÄÄ »

#

aVOIMET TYÖPAIKKAMME

KOTIMAISENA PERHEYRITYKSENÄ palkkaamme vuosittain yli 1000 oman alansa ammattilaista ympäri Suomen. Tarjoamme Sinulle niin osa-aikasta kuin vakituistakin työsuhdetta, aina elämäntilanteesi mukaan.

JÄTÄ/PÄIVITÄ AVOIN HAKEMUKSESI »
TUTUSTU HAUSSA OLEVIIN TYÖPAIKKOIHIN »

#

VINKKEJÄ TYÖNHAKUUN

Tällä palstalla rekrytoinnin ammattilaiset kertovat sinulle vinkkejä työnhakuun.

KATSO LISÄÄ »