• slide

  elämä on
  etsimistä ja
  uuden
  löytämistä

  Me Nordicilla pidämme huolta, että työt ja tekijät kohtaavat. Palvelemme sinua kotimaisena rekrytointitalona ja teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.

 • slide

  ne ilon ja
  onnen
  hetket

  Tähtäämme siihen, että työntekijämme viihtyvät työssään ja uusi työnantaja on tyytyväinen tekijöihinsä. Tästä kertovat myös asiakastyytyväisyyskyselyjemme tulokset, joissa yli 99% asiakkaistamme toimii suosittelijoinamme.

 • slide

  tekijöistään
  talo
  tunnetaan

  Olemme ylpeitä tekijöistämme. Riveissämme seisoo satoja alansa ammattilaisia, joiden ylpeä työnantaja olemme. Jos olet tekijä vailla töitä tai etsit osaajia, niin olet löytänyt etsimäsi. Tervetuloa!

#

LÖYDÄ TYÖLLESI SOPIVIMMAT TEKIJÄT

Kumppanuutta pienimpiä yksityiskohtia myöten. Meille Nordicissa asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että yli 99 % nykyisistä asiakkaistamme toimii suosittelijoinamme. Se kertoo, että teemme asioita oikein. Asiakasta kuunnellen. Toimimme henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin kumppanina. Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme sen mitä lupaamme. Että saat kauttamme osaavaa henkilöstöä juuri silloin, kun sitä tarvitset.

KATSO LISÄÄ »

#

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Etsitkö tekijöitä? Kauttamme löytyvät parhaat tekijät niin vakituisiin, osa-aikaisiin kuin määräaikaisiinkin työsuhteisiin.

rekrytointi – henkilöstövuokraus – suorahaku - headhunting

Jätä tarjouspyyntö »
Löydät meidät myös täältä »

#

LÖYDÄ NÄKÖISESI TYÖ

Elämä ei ole odottamista. Se on tekemistä ja uuden löytämistä. Asioihin tarttumista. Tarjoamme sinulle niin osa-aikaista kuin vakituistakin työsuhdetta, aina elämäntilanteesi mukaan. Tarjolla on kauttamme vuosittain satoja työpaikkoja, jotka etsivät tekijäänsä!

KATSO LISÄÄ »

#

Jätä / PÄIVITÄ avoin hakemuksesi

Kartoitamme henkilökohtaisessa haastattelussa osaamisesi, toiveesi ja mielenkiintosi kohteet. Työnhakijana sinulla on henkilökohtainen yhteyshenkilö, joka on apunasi kaikissa elämäsi vaiheissa.

JÄTÄ/PÄIVITÄ AVOIN HAKEMUKSESI »
TUTUSTU HAUSSA OLEVIIN TYÖPAIKKOIHIN »

#

VINKKEJÄ TYÖNHAKUUN

Tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Tällä palstalla rekrytointi-ammattilaisemme kertovat sinulle vinkkejä työnhakuun.

KATSO LISÄÄ »