#

Henkilöstövuokrauspalvelut

Henkilöstövuokrauksella optimoitte yrityksenne henkilöstöresurssit joustavasti niin pitkä- kuin lyhytaikaisissa työvoimatarpeissa.

Henkilöstövuokraus tarjoaa yrityksellenne vaihtoehdon tilanteisiin, joissa omien henkilöstöresurssien kasvattaminen ei ole välttämättä kannattavaa tai mahdollista. Tällaisia voivat olla esimerkiksi projektiluontoiset työt.

Etsimme oikeat henkilöt nopeallakin aikataululla

Henkilöstövuokraus on oikea valinta myös silloin, kun yrityksellänne ilmaantuu nopea tai hetkellinen tarve lisätyövoimasta, eikä aikaa ole pidemmän hakuprosessin läpikäymiseen. Vuokrahenkilöstön avulla pystytte esimerkiksi tasaamaan ruuhkahuippuja sekä paikkaamaan lomia ja poissaoloja.

Palvelumme mahdollistaa myös sen, että voitte tehdä päätöksen työntekijän mahdollisesta palkkauksesta suoraan yrityksenne kirjoille missä tahansa vaiheessa vuokratyösuhdetta.

Etsimme oikeat henkilöt tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Hoidamme puolestanne myös sopimukset, palkkahallinnon ja kaikki työnantajavelvoitteet. Henkilöstövuokrauspalvelu onkin vaivaton tapa löytää sopivimmat tekijät, sijaiset ja tuuraajat.