#

Rekrytointipalvelut

Tarjoamme eri alojen yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä rekrytointiratkaisuja. Palvelumme kattaa tarvittaessa koko rekrytointiprosessin. Tämän lisäksi osallistumme myös rekrytoinnin osakokonaisuuksien, kuten hakemusten esikarsintojen tai soveltuvuusarviointien toteuttamiseen.

Asiakkaamme maksavat ainoastaan tuloksista

Etsimme aina ratkaisun, joka on sopivin sekä työnhakijalle että asiakasyritykselle.

Rekrytointipalvelumme on onnistumisperusteista, joten asiakkaamme maksavat ainoastaan tuloksista.

Tarjoamme myös soveltuvuusarviointeja rekrytointien tueksi.

Ja näin se toimii

Onnistuneen rekrytoinnin perusta on yhteinen aloituspalaveri, jossa tutustumme asiakkaamme organisaatioon, henkilöstöön ja liiketoimintaympäristöön. Kartoitamme asiakkaamme työympäristön myös paikan päällä.

Haku toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti avoimena tai anonyyminä. Avoimessa haussa yritys ja haetun paikan tiedot näkyvät käyttämissämme rekrytointikanavissa. Anonyymissä haussa yrityksen nimi ja työpaikan tarkemmat tiedot julkistetaan ainoastaan rekrytointiprosessissa edenneille.

Haastattelujen jälkeen esittelemme tehtävään soveltuvimmat henkilöt asiakasyrityksellemme ja osallistumme tarvittaessa jatkohaastatteluihin. Haluamme varmistaa, että kaikki sujuu suunnitellusti myös rekrytointipäätöksen tekemisen ja työsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Tämän vuoksi olemme aina molempien osapuolien käytettävissä myös rekrytointiprosessin päätyttyä.