AGCO Power työllistää kiireellisesti kaikkiaan 50 uutta osaajaa


Poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta Nokian Linnavuoressa sijaitsevan AGCO Powerin tehtaalla koneet käyvät kovempaa kuin ennen. AGCO Powerin Linnavuoren tehtaalla on tällä hetkellä käynnissä muun muassa Suomen mittavimmat investoinnit koneistuksen alalla. Tammikuussa kapasiteettiaan nostava yritys tarvitseekin nyt useita uusia työntekijöitä pitämään tuotantolinjat kuumina ja logistiikkapuolen pyörät pyörimässä.


NYT ETSITÄÄN KAIKKIAAN 50 KOKOONPANIJAA, KONEISTAJAA JA LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ MAAILMAN JOHTAVIIN DIESELMOOTTORIEN VALMISTAJIIN LUKEUTUVAN AGCO POWERIN TEHTAALLE

Me Nordic Henkilöstöpalveluilla saamme iloksemme olla apuna löytämään AGCO:lle osaamisella ja asenteella varustetut hanskaparit työskentelemään valoisassa ja siistissä tehdasympäristössä. AGCO Power on yksi Suomen suurimpia ja automatisoiduimpia tehtaita, jossa investoidaan jatkuvasti kehitykseen ja työhyvinvointiin. Tarjolla on nyt kauttamme sekä vakituisia että määräaikaisia työpaikkoja hyvämaineisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Nyt onkin hyvä aika hakea osaksi luottomoottoreita sukupolvelta toiselle yli 75 vuoden ajan valmistaneeseen yritykseen.


Tutustu avoimiin AGCOn paikkoihin tarkemmin alla olevan linkin kautta.

Kokoonpanijoita, koneistajia ja logistiikkatyöntekijöitä, 50 hlöä, AGCO Power Oy: https://nordic.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=2178


#

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä dieselgeneraattoreissa ja -pumpuissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 - 700 hv. Lisäksi valmistamme vaihteistoja, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 700.