BLOGI: Rohkeasti uuden työn hakuun!


#


Miltä näyttää vuosi 2021? Maailmassa on olemassa edelleen paljon epävarmuutta, siihen emme voi suoraan vaikuttaa. Tästä huolimatta meidän kaikkien tulee kantaa kortemme kekoon, paremman yhteisen tulevaisuutemme eteen.

Onko sinulla mielessä uudet haasteet työelämässä vai oletko kokonaan töitä vailla? Ole rohkea, tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin ja laita hakemuksia työtehtäviin, jotka sinua kiinnostavat. Meidän kuten muidenkin yritysten kautta on tälläkin hetkellä avoinna valtavasti erilaisia tehtäviä monelta eri alalta. Mikäli tällä hetkellä ei ole juuri sinulle sopivaa tehtävää, niin monet yritykset vastaanottavat myös avoimia hakemuksia. Avoin hakemus toimii sinulle ”käyntikorttina” ja parhaimmillaan työllistää sinut unelmiesi työhön.

Aito asenne ratkaisee

Työpaikkailmoituksissa on välillä hyvinkin tarkkaan määritelty, millaista henkilöä haetaan, mutta toisaalta monissa tapauksissa työnkuva muotoutuu vasta kun sopiva henkilö löytyy. Kokemuksemme pohjalta voimme kertoa, että asenne, nöyryys ja työmoraali vaikuttavat enemmän kuin esimerkiksi koulutus tai spesifi työkokemus. Luonnollisesti uusien töiden kartoitus on aina luottamuksellista, eikä sido sinua mihinkään, mutta voi avata paljon uusia mahdollisuuksia.

Olet sitten alan vaihtaja, vastavalmistunut, työelämää jo nähnyt tai jotain näiden väliltä, rekrytoivat yritykset odottavat juuri sinun yhteydenottoasi. Yhteyttä voi ottaa monin eri tavoin, ja ensivaikutelman tärkeys on hyvä muistaa. Rekrytoivat yritykset arvostavat aitoa ja innostunutta asennetta sekä aktiivisuutta.


Meillä Nordicissa työskennellään perheyrityksessä ja teemme kaikkemme, että työ ja oikea tekijä kohtaavat. Työntekijät ovat meille tärkeitä ja haluamme heidän viihtyvän meillä mahdollisimman pitkään, tästä kertovat pitkät työsuhteet ja urapolut Nordicilla.

Älä siis yhtään epäröi hakea uusiin tehtäviin tai uusiin yrityksiin. Avoimin ja reippain mielin kohti tulevaa ja oma aktiivisuus peliin! Sinnikkyydellä ne unelmat toteutuvat!
Kirsi_Blogi.png


Kirsi Leino
Aluepäällikkö (Turku)
Nordic Henkilöstöpalvelut
Petra_blogi.jpg.png


Petra Kaitonen
Henkilöstökonsultti (Turku)
Nordic Henkilöstöpalvelut