Blogi: Uratarinat todeksi Yrityspäivillä 2022


Hei sinä uratarinasi mielenkiintoisilla sivuilla seikkaileva opiskelija! Halusimme kirjoittaa sinulle hieman meistä, Yrityspäivistä ja yleisesti uran eri luvuista ja juonenkäänteistä. Siitä, miten me voimme auttaa sinua luomaan itsellesi oman näköisesi tarinan.


Pääyhteistyökumppanina Yrityspäivillä 2022

Nordic Henkilöstöpalvelut on pääyhteistyökumppanina Yrityspäivillä 2022. Lähdimme tähän innolla mukaan, sillä näemme, että Yrityspäivillä on tärkeä rooli nuorten aikuisten työllistymisessä ja sen oikean uratarinan löytämisessä, sekä yleisesti työelämän ajankohtaisissa tuulissa. Nämä kaikki ovat tärkeitä aiheita ja toimintamme kulmakiviä myös meillä Nordicilla.

Yrityspäiviltä voit parhaimmillaan löytää sen oman intohimon ja kipinän omannäköiselle työuralle, uuden työn tai älynväläyksen siitä, mikä juuri sinä haluat olla isona. Tai sitten voit olla aivan ulapalla sen suhteen, ja päätyä seikkailemaan eri ammateissa, jotta löytäisit sen, missä sinä loistat kirkkaimmin. Oli niin tai näin, uteliaisuus ja avoimet keskustelut auttavat sinua hurjasti. Ja myös me Nordicilla autamme sinua. Meidän kauttamme voit löytää sen työn, joka sopii sinun tarinaasi juuri nyt. Opintojen tai vaikka välivuoden ajaksi keinon kasvattaa taloudellista kassaa, saada leivälle muutakin kuin voita, ja löytää omaa suuntaa. Tai voit löytää sen työn, jonka takia on ihanaa herätä joka aamu töihin, joka tuottaa onnistumisen iloa, joka kasvattaa ja kehittää.


Rohkeasti työelämään

Mitään työtä tai työpaikkaa ei kannata väheksyä. Erilaisille työpaikoille ja rooleille on oma aikansa ja paikkansa ja niistä kaikista voi tarttua mukaan hyödyllisiä oppeja. Joskus hektistä aivotyötä opinnoissaan tekevä voi kaivata työssään rutiininomaista tekemistä, jotta aivot pääsevät lepäämään ja latautumaan, ja joskus taas pulmat ja haasteet töissä auttavat kehittämään ajattelua entisestään. Työssä ei aina ole tärkeintä se, että miltä se näyttää CV:ssä tai onko se juuri se looginen tai ansaittu seuraava askel urallasi. Välillä voi hypätä urapolulla harhaan tai takaisinpäin. Myös nämä kokemukset voivat tuoda arvokasta tietoa ja taitoa sekä herättää ajatuksia ja uteliaisuutta ihan eri tavalla, kuin voit uskoakaan.

Me toivotamme sinut tervetulleeksi työelämään. Haluamme auttaa sinut oman uratarinasi alkuun, kannustaa matkan varrella ja toivottavasti voimme olla myös se taho, joka onnittelee sinua unelmiesi työn saamisesta.

Olemme mukana Yrityspäivillä 2022 läpi syksyn ja talven tapahtumakalenterin: teemaviikolla, popup- tapahtumissa ja tietysti itse päätapahtumassa helmikuussa. Nähdään Yrityspäivillä ja kirjoitetaan tarinaasi seuraava luku yhdessä.