Bongasitko sivuiltamme sinua kiinnostavan vuokratyöpaikan, mutta haluaisit vielä kuulla tarkemmin mitä vuokratyö meillä käytännössä tarkoittaa?


Me Nordicilla työllistämme vuosittain yli 1000 työntekijää erilaisiin työtehtäviin, jossa lähtökohtanamme on, että oikea työntekijä kohtaa juuri sen oikean työpaikan. Vuokratyömme tarjoaa sinulle joustavan tavan työntekoon ja se sopii hyvin vaikkapa opiskelujen yhteyteen, kun haluat tehdä esim. keikkaluonteista työtä. Vuokratyön kautta pääset myös tutustumaan monipuolisesti eri alojen tehtäviin, kun etsit itsellesi sitä sopivinta alaa. Monille työntekijöillemme vuokratyö on toiminut lisäksi väylänä vakituiseen työsuhteeseen ja ennen kaikkea uusiin työtarjouksiin aina edellisen vuokrapestin lähestyessä loppuaan.

Työnantajanasi pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Se merkitsee työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Kiinnostaako sinua joustavat työajat, mielenkiintoiset työtehtävät ja uuden oppiminen?

Jos vastasit kyllä, niin vuokratyö voi olla se sinun juttusi. Jätäthän meille siis hakemuksesi sinua kiinnostaviin hakuihin, jotta työnhaku saadaan vireille ja voimme sopia haastatteluajasta. Voit jättää myös avoimen hakemuksesi, jolloin olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan tullessa hakuun.

Itse vuokratyö ei poikkea työnä muusta työstä. Vuokratyöntekijänämme tulet vain työskentelemään asiakkaamme tiloissa, mutta me Nordicissa toimimme työnantajanasi ja vastaamme esimerkiksi palkanmaksustasi. Ja se palkkasi on muuten aina vähintään kulloisenkin TES:n mukainen - lisineen kaikkineen. Luonnollisesti työstäsi kertyy samalla normaalit lomat ja eläkkeet jne. Saat meiltä myös nimetyn yhteyshenkilön, joka vastaa kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin koko työsuhteesi ajan.

Nordic kutsuu töihin! Avoimet työpaikkamme löydät täältä»