Job Agent - Toimihenkilöiden työnhaun apuna


Uusi vuosi ja uusi työ?

Etsitkö uutta suuntaa urallasi? Kaipaatko lisähaasteita ja itsesi kehittämistä uusissa työtehtävissä? Oletko miettinyt työpaikan vaihtoa, mutta et ole vielä päässyt ajatusta pidemmälle asiassa?

Me Nordic Henkilöstöpalveluilla autamme sinua. Laitoimme pystyyn tammikuun ajaksi Job Agent-kampanjan, jolloin käännämme työnhaun päälaelleen toimihenkilöhaun osalta. Enää ei tarvitse selata useita eri työnhaku kanavia tai jättää kymmeniä hakemuksia eri sivustoille. Me teemme sen puolestasi.

Miten kampanja sitten toimii?

Työnhaku on kampanjan ajan hyvin yksinkertaista, sinä voit jättää meille yhteystietosi tai olla meihin suoraa itse yhteydessä. Tämän jälkeen käymme yhdessä läpi, millaisia töitä olet tehnyt ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa. Me puolestamme kartoitamme yrityspuolelta sinulle sopivimmat yritykset ja kontaktoimme yrityksiä puolestasi. Tämän jälkeen katsomme mitä mahdollisesti voisimme sinulle tarjota.

Tietojesi jättäminen meille ei kuitenkaan velvoita sinua vielä mihinkään. Lopullisen valinnan teet sinä itse vasta sitten, jos se oikea työ osuu kohdallesi.


Lue lisää kampanjasta ja ota meihin yhteyttä >>


#