Nokian Renkaat nostaa tuotantoaan kysynnän kasvaessa – 80 uutta tuotantotyöntekijää rekrytään nyt


Kysynnän kasvaessa Nokian Renkaat Oyj nostaa tuotantoaan siirtymällä keskeytymättömään 3-vuorojärjestelmään ja me Nordic Henkilöstöpalveluilla etsimme nyt henkilöautonrenkaiden valmistuksen huipputiimiin 80 uutta tuotantotyöntekijää.


Pitkäaikaisena Nokian Renkaat Oyj:n yhteistyökumppanina, olemme auttamassa Nokian Renkaita löytämään itselleen vankalla osaamisella ja oikealla asenteella varustetut työntekijät. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät vakituiseen työsuhteeseen meidän Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Tarjolla on mielenkiintoinen työ ja hyvät mahdollisuudet kehittyä maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä tunnetussa yrityksessä, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä!


Lue uutinen kokonaisuudessaan Nokian Renkaiden sivuilta: https://www.nokianrenkaat.fi/yritys/uutinen/nokian-renkaat-nostaa-tuotantoa-nokian-tehtaalla-siirtyy-keskeytymattomaan-kolmivuorojarjestelmaan/#e893ad1d


Tutustu lisää Nokian Renkaiden avoimiin paikkoihin alla olevan linkin kautta.

Tuotantotyöntekijöitä, 80 hlö, Nokian Renkaat Oyj: https://nordic.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=3327&_ga=2.36111972.574280617.1637156718-424421932.1569475976


Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta ja vastuullisuutta. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2020 yhtiömme liikevaihto oli noin 1,3 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 600. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin. Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi.