Nordic Henkilöstöpalvelut Oy laajenee Vaasaan​


Nordic Henkilöstöpalvelut Oy avaa 1.9.2020 ovensa Vaasaan. Vaasan uusi toimipiste sijaitsee aivan Vaasan ydinkeskustan tuntumassa, sisäpihalla osoitteessa Kauppapuistikko 16, 65100 Vaasa.

Tuomas Viita-aho, Vaasan toimipisteen uusi aluepäällikkö

Nordicin perhe kasvaa taas yhdellä uudella jäsenellä, kun Tuomas Viita-aho astuu Vaasan toimipisteen uudeksi aluepäälliköksi. Viita-aholla on useiden vuosien kokemus ja näytöt uusien toimipaikkojen avaamisesta, henkilöstön kouluttamisesta sekä myyntityöstä. Sosiaalisen, luotettavan ja ahkeran työasenteen omaava Viita-aho odottaa jo innolla ovien avautumista ja työntekoon pääsemistä.

4D9A6600.JPG


”Laajenemisen myötä, pääsemme työllistämään entistä laajemmalta alueelta potentiaalisia työntekijöitä ja auttamaan tekijöitä vailla olevia yrityksiä”, Tuomas toteaa.

Ruotsia toisena äidinkielenään puhuva Viita-aho on valmiina palvelemaan asiakkaitaan ja työntekijöitään niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Tämä mahdollistaa sen, että alueen asiakkaat ja työntekijät saavat palvelua juuri omalla kielellään.


Nordic Henkilöstöpalvelut Oy ja Tuomas Viita-aho toivottavat kaikki tervetulleiksi hakemaan töitä ja tekijöitä kauttamme!