Nordic Henkilöstöpalvelut Oy osaksi SOL Henkilöstöpalvelut Oy:ta


SOL Henkilöstöpalvelut Oy on ostanut Nordic Henkilöstöpalvelut Oy:n koko osakekannan 1.11.2021. Yrityskaupan syntymistä auttoi vahva yhteinen halu yhdistää kahden perheyrityksen voimat asiakkaiden palvelemiseksi entistä paremmin ja laaja-alaisemmin. Nordic Henkilöstöpalvelut Oy jatkaa toimintaansa omalla nimellään.


Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on perustettu Pirkanmaalla vuonna 2003, yrityksen liikevaihto ajalla 1.1-30.9.2021 oli yli 11 miljoonaa euroa. Nordic tarjoaa henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluita sekä tekee soveltuvuusarviointeja. Nordicilla on Tampereen lisäksi toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Jyväskylässä. Toimistoilla työskentelee 25 asiantuntijaa ja koko yritys työllistää vuositasolla noin 1000 työntekijää.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa teollisuuden ja rakennusalan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. SOL Logistiikkapalvelut Oy on yksi logistiikka-alan suurimmista toimijoista. Asiakkaina on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2020 oli 53,6 miljoona euroa, työllistäen 2400 oman alansa osaajaa. Molemmat yhtiöt ovat osa SOL-konsernia.


Tarkoituksena taata toiminnan jatkuva kehittyminen ja laadukkaan palvelun tuottaminen

Kaupan tarkoituksena on taata toiminnan jatkuvuus ja kehittyminen, saamme resursseja kehitystyöhön ja entistäkin laadukkaamman palvelun tuottamiseen. Kuten Nordic Henkilöstöpalvelut, myös SOL Henkilöstöpalvelut on perheomisteinen, jolloin toimintatavat ja -ympäristö säilyvät edelleen ketterinä ja helposti lähestyttävinä. Henkilöstön hyvinvointi, aito halu toimia asiakkaan parhaaksi ja aurinkoinen palveluasenne ohjaavat SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n toimintaa, joten tulemme jatkamaan arvojemme mukaista asiakaslähtöistä toimintaa tulevaisuudessakin.

Yritysoston myötä saamme lisää vahvuutta ja osaamista toimintaamme ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laaja-alaisemmin palveluita henkilöstöpalvelualla; mm. ulkoistuksia ja kansainvälistä rekrytointia. Palvelemme tulevaisuudessa myös entistä suuremmalla alueella - SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n valtakunnallisen toimipisteverkoston ansiosta.

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy:n perustaja, pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Ilari Alajoki perheineen siirtyy yrityskaupan myötä sivuun ja jatkaa yrittäjänä toimimista perheen muissa yhtiöissä. Nordic Henkilöstöpalvelut Oy:n toimiva johto toimitusjohtaja Toni Asikainen ja myyntijohtaja Tuuli-Kaisa Eskola jatkavat tehtävissään ja liittyvät SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n johtoryhmään. Yrityksen operatiivinen toiminta jatkuu ennallaan ja nykyiset asiantuntijat jatkavat olemassa olevien asiakkaiden yhteyshenkilönä, kuten tähänkin asti.


Lisätietoja:

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy toimitusjohtaja Toni Asikainen 050 470 7377
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy myyntijohtaja Tuuli-Kaisa Eskola 050 306 1682