NORDIC HENKILÖSTÖPALVELUT OY REKRYTOI 70 UUTTA TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ NOKIAN RENKAILLE HENKILÖAUTONRENKAIDEN VALMISTUKSEEN.


Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan tuotantotiloissa Nokialla ei ole hiljaista. Poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta Nokian Renkaat Oyj pysyy vahvana teollisuuden työllistäjänä Pirkanmaalla, kun tuotanto siirtyy neljään vuoroon ja nostaa kapasiteettiaan Nokian tehtaalla.


Nordic Henkilöstöpalvelut yhteistyössä Nokian Renkaiden kanssa

Pitkäaikaisena Nokian Renkaat Oyj:n yhteistyökumppanina, olemme auttamassa Nokian Renkaita löytämään itselleen vankalla osaamisella ja oikealla asenteella varustetut työntekijät. Tuotannon tehtävät sisältävät koneenhoitoa, kokoonpanoa, laadunvarmistusta ja trukin ajoa renkaiden alkuvalmistus-, komponentti- ja kokoonpano-osastoilla. Tehtävät ovat vakituisia vuokratyösuhteita ja työt alkavat kevään 2021 aikana.

Lue koko tiedote Nokian Renkaat Oyj:n sivuilta: https://www.nokianrenkaat.fi/yritys/uutinen/nokian...


Tutustu lisää Nokian Renkaiden avoimiin paikkoihin alla olevan linkin kautta.

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ, vakituinen (70 hlöä) Nokian Renkaat Oyj: https://nordic.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2...


Blogi_tekstin_kuva_NR.png

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta ja vastuullisuutta. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma- autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2020 yhtiömme liikevaihto oli noin 1,3 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 600. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin. Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi.