Nordic ja Boomi yhteistyöhön


Nordic Henkilöstöpalvelut ja Boomi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa Nordic toimii jatkossa Boomin yrityspuolen yhteistyökumppanina.

-Olemme ylpeitä tehdystä yhteistyösopimuksesta, jolla uskomme olevan molemminpuolista hyötyä. Me saamme Boomin kumppanina tuotua framille henkilöstöpalvelualaa, joka on tänään oleellinen osa suomalaista elinkeinoelämää. Huomattavaa on myös se, että henkilöstöpalvelualan työntekijöistä lähes puolet on alle 25-vuotiaita ja alamme toimiikin monelle vastavalmistuneelle porttina työelämään, ollen se ensimmäinen työpaikka. Tämän lisäksi tarjoamme boomareille jatkossa ammattitaitoamme erilaisten yhteistempausten muodossa, jossa annamme esimerkiksi konkreettisia evästyksiä työnhakuun, kertoo Nordicin operatiivinen johtaja Jukka Lankinen.

Myös Boomin puolelta ollaan tehtyyn sopimukseen tyytyväisiä ja etenkin Nordicin tahtotila sparrata opiskelijoita työnhaussa tuo yhteistyökuvioon mukanaan kokonaan uuden tuulahduksen.

-Tärkeä osa Boomin toimintaa on luoda toimivat suhteet elinkeinoelämään ja siellä toimiviin yrityksiin. Nordic yhteistyökumppanina avaa ovet paitsi henkilöstöpalvelualaan, niin myös alueen työmarkkinoihin yleensäkin. Tämän lisäksi Nordicilla on vuosikymmenten kokemus rekrytoinneista ja henkilöstöarvioinneista, ja odotammekin innolla tulevia yhteistempauksia esimerkiksi työnhakusparrausten osin, sanoo Boomin yrityssuhdevastaava Tuuli Reko.

Lisätiedot:
Nordic Henkilöstöpalvelut: Jukka Lankinen, GSM 050 409 0228, jukka.lankinen@nordic.fi
Boomi: Tuuli Reko, GSM 044 090 2456, yrityssuhteet@boomi.fi


Nordic Henkilöstöpalvelut on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, jonka tehtävänä on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Tarjoamme sinulle niin osa-aikaista kuin vakituistakin työsuhdetta, aina elämäntilanteesi mukaan. Tarjolla on kauttamme vuosittain satoja työpaikkoja, jotka etsivät tekijäänsä! Lue lisää nordic.fi

Boomi on Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö, jonka jäsenenä on noin 900 opiskelijaa. 48 vuotta Boomi on tarjonnut jäsenilleen excursioita, edunvalvontaa, elämyksiä, palveluita sekä mah-dollisuuksia asioiden oppimiseen luentojen ulkopuolella ja työelämässä tarvittavien verkostojen rakentamiseen. Lue lisää boomi.fi