Nordic palkittu toiminnastaan työllisyyden hoidon hyväksi


Nordic on tänään perjantaina palkittu Tampereen Työllisyydenhoidon palveluyksikön toimesta toiminnastaan työllisyyden hoidon hyväksi.

Nordic on osallistunut Tampereen Työllisyydenhoidon palveluyksikössä toimineen Tampereen kuntakokeilun kumppanina hankkeeseen, jossa on kehitetty Tampereen kaupungille uusia toimivia palvelumalleja, joiden avulla on pystytty auttamaan työnhakijoita työllistymään sekä työnantajia löytämään sopivia työntekijöitä yritystensä tarpeisiin.
- Yhteistyömme Nordicin kanssa on ollut erityisen antoisaa ja luovaa. Olemme yhteistyössä onnistuneet yhdistämään uudella toimivalla tavalla Tampereen kaupungin työllisyydenhoidon palveluita yritysmaailman rajapintaan. Nordic on ollut loistava yhteistyökumppani ja yhteistyö jatkuu varmasti edelleen, vaikka hanke onkin päättymässä vuoden lopussa. Uusia ideoita yhteistyön kehittämiseksi on jo vireillä, kertovat palvelupäällikkö Mari Toivonen sekä vastaava työhönvalmentaja Pia Vallenius Tampereen kaupungin työllisyyspalveluista.

Myös Nordicilta ollaan iloisia saadusta tunnustuksesta, jonka juhlatilaisuudessa vastaanottivat yrityksen operatiivinen johtaja Jukka Lankinen ja henkilöstökonsultti Noora Mäkinen.
- Olemme erittäin otettuja saamastamme tunnustuksesta. Tampereen Työllisyydenhoidon palveluyksikön kanssa tekemämme yhteistyö on ollut yhteistyötä parhaimmillaan, joka on perustunut molemminpuoliseen luottamukseen ja yhteiseen tahtotilaan. Kumppanina meidät on otettu mahtavasti vastaan ja yhteinen sävel löytyi jo ensimmäisestä tapaamisesta lähtien – olemme olleet kuin samassa organisaatiossa koko hankkeen ajan. Meille on siten ollut ilo ja kunnia omalta osaltamme olla kehittämässä talousalueemme työllisyyspalveluita, kertoo operatiivinen johtaja Jukka Lankinen Nordic Henkilöstöpalveluista.

Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut on keskitetty työllisyydenhoidon palveluyksikköön (TYPA). TYPAssa on vuosittain yli 3 500 asiakasta, joista yli kolmasosa työllistyy avoimille työmarkkinoille tai aloittaa ammatillisen koulutuksen. TYPAssa tehdään tiivistä ja pitkäjänteistä yhteistyötä työnantajien kanssa. Työnantajille TYPA tarjoaa motivoituneita työntekijöitä ja harjoittelijoita, tietoa työharjoittelusta ja koulutuksista sekä henkilökohtaista rekrytointipalvelua ja tietoa tuetusta työllistämisestä.