Nordic startannut kummioppilashankkeen


Nordic on aloittanut kummioppilashankkeen, jossa tarkoituksena on tehdä alasta kiinnostuneille opiskelijoille alaa ja sen töitä tutuksi.

Nordicin ensimmäisenä kummioppilaana on helmikuussa aloittanut Heta Häkkinen, 23, joka opiskelee Tampereen yliopistossa. Kauppatieteitä opiskelevalla Hetalla on koulua reilu kaksi vuotta jäljellä ja hän työstää parhaillaan kandidaatin tutkintoa työnantajamielikuvasta rekrytointiprosessissa.

Heta_002.jpg

Millaisen vaikutelman olet alasta ja Nordicista saanut tähän mennessä?

- Aloitin Nordicilla kummioppilaana helmikuun loppupuolella. Ensivaikutelma niin alasta kuin yrityksestä on ollut huikea! Olen opinnoissani keskittynyt henkilöstöpuoleen tavoitteena alan työ, mikä nyt suureksi onnekseni toteutuikin. Henkilöstöala vaikuttaa ensisilmäyksellä monipuoliselta, ihmisläheiseltä ja ongelmanratkaisukykyä vaativalta. Ala on myös nopeatempoinen ja muuttuva, mikä lisää sen mielenkiintoa. Lisäksi koen, että työmme on äärimmäisen tärkeää niin työnantajien kuin työntekijöidenkin näkökulmasta.

Mitä kummioppilaan vastuulle kuuluu ja mitä odotat tulevalta kaudelta?

- Kummioppilaana hoidan Nordicin näkyvyyttä yliopistolla. Tämä kattaa niin Nordicin edustamisen opiskelijoille, yleisiin rekrytointitapahtumiin osallistumisen, näkyvyyden varmistamisen kuin ainejärjestöyhteistyön toteuttamisen. Suunnitteilla on esimerkiksi rekrytointi- ja työnhakukoulutusten järjestämistä. Olen Nordicin ensimmäinen kummioppilas, joten valmista kaavaa ei vielä ole, mutta ideoita tähän kyllä riittää!

Tulen varmasti oppimaan kummioppiluudesta paljon! Uskon, että pääsen tekemään yhteistyötä monien eri tahojen kanssa. Odotan kummioppiluudelta uudenlaisia haasteita ja kokemuksia. Esimerkiksi tulevien työnhakukoulutuksien pitämiseen osallistuminen on varmasti mielenkiintoista. Kummioppiluudessa on paljon mahdollisuuksia niin Nordicille kuin opiskelijoille, enkä malta odottaa, mitä kaikkea keksitään!

Lisää kuulumisia Hetan kummioppiluudesta kuulet myöhemmin Hetan omassa blogissa.