Starttaamassa pian: Back to business -pilottihanke


Nordic Henkilöstöpalvelut on valittu Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston yhteistyökumppaniksi pilottiin, jossa etsitään uudenlaisia tapoja ja innovaatioita työllistymiskynnyksen ylittämiseksi. Pilotissa keskitytään yli 50-vuotiaiden korkeasti koulutettujen työnhakijoiden työllistämiseen. Pilotissa on mukana muun muassa myynnin, talouden ja hallinnon sekä tekniikan ja tuotannon rautaisia osaajia, jotka etsivät näytön paikkaa.

- Paljon puhutaan siitä, että yli 50-vuotiaat työllistyvät vain alaa vaihtamalla, jos silloinkaan. Tällöin unohdetaan, että tämän päivän viisikymppinen on kuitenkin vallan muuta kuin muutama sukupolvi taaksepäin. Usein juuri viidenkympin rajapyykin ylittäneet ovatkin juuri niitä elämäänsä tyytyväisimpiä, ja meneillään on aktiivinen vaihe myös työelämää ajatellen. Takana on siis ne elämän hektisimmät ja stressaavimmat vuodet, joihin kuuluu esimerkiksi perheen perustaminen ja kodin rakentaminen. Tästä syystä hieman kokeneemmat työntekijät ovatkin usein niitä joustavimpia tekijöitä, jotka ottavat vastuuta ja pistävät itsensä likoon. Myös elämänkokemus tuo työotteeseen varmuutta, jota tukee vuosien saatossa saatu työkokemus ja osaaminen, kertoo Nordicin operatiivinen johtaja Jukka Lankinen.

Alkava pilotti Nordicin yritysvastuuvuoden kärkihanke

Alkava pilottihanke on Nordicilla otettu ilolla vastaan ja se on nostettu yritysvastuuvuoden kärkihankkeeksi.

- Odotamme Nordicilla innokkaasti 18. elokuuta käynnistyvän Back to business -pilotin starttia. Tulemme pilotissa tekemään kaikkemme sen eteen, että työ ja tekijä kohtaavat. Vastaamme pilotissa osaltamme ensisijaisesti rekrytoinneista, ja pyrimmekin avaamaan ovet uuteen työpaikkaan mahdollisimman monelle työnhakijalle. Tätä varten toivommekin yrityksiltä runsaasti yhteydenottoja, mikäli he ovat aikeissa rekrytoida. Me puolestamme lupaamme hoitaa rekrytoinnin yritykselle täysin veloituksettomasti, ja etsiä ne parhaimmat ehdokkaat.

Lisätiedot:

Marja Salminen, kehityspäällikkö, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, suora 050 468 6977, marja.salminen(@)nordic.fi

Jukka Lankinen, operatiivinen johtaja, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, suora 050 409 0228, jukka.lankinen(@)nordic.fi