Me olemme Nordic

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen yritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.

Kauttamme löytyvät parhaat tekijät niin vakituisiin, osa-aikaisiin kuin määräaikaisiinkin työsuhteisiin. Työllistämme vuosittain yli 1000 oman alansa ammattilaista töihin.

Me Nordicissa keskitymme aina ihmisiin. Asiakkaidemme sekä työntekijöidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi ja kaiken lähtökohta. Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme sen mitä lupaamme. Että asiakas saa kauttamme osaavaa henkilöstöä juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Keskitymme siihen, mitä todella osaamme, jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Aina asiakasta ja työntekijäämme kuunnellen.

Kauttamme löytyvät parhaat tekijät

Ydinosaamistamme ovat henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstöhallinnan ulkoistukset ja työvoimavalmennus.

Palvelumme mukautuvat asiakasyritystemme tarpeisiin. Voimme tarvittaessa hoitaa yrityksenne henkilöstöosaston kaikki toiminnot, jolloin voitte keskittyä täysin omaan ydinliiketoimintaanne.

KAIPAATKO APUA REKRYTOINNISSASI?
VARAA ILMAINEN SPARRAILUTUOKIO KANSSAMME