Me olemme Nordic

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen yritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.

Me Nordicilla työskentelemme yli 20 osaavan ammattilaisen voimin ympäri Suomen – Pirkanmaalla , Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa.  Työllistämme vuosittain yli 1000 oman alansa ammattilaista töihin, ja yhdistämme oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Me Nordicissa keskitymme aina ihmisiin. Asiakkaidemme sekä työntekijöidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi ja kaiken lähtökohta. Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme sen mitä lupaamme. Että asiakas saa kauttamme osaavaa henkilöstöä juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Keskitymme siihen, mitä todella osaamme, jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Aina asiakasta ja työntekijäämme kuunnellen.

Palvelumme mukautuvat asiakasyritystemme tarpeisiin. Voimme tarvittaessa hoitaa yrityksenne henkilöstöosaston kaikki toiminnot, jolloin voitte keskittyä täysin omaan ydinliiketoimintaanne.

 

Nordic osaksi SOL-konsernia

1.11.2021 tehdyn yrityskaupan myötä Nordic Henkilöstöpalvelut Oy siirtyi osaksi SOL-konsernia.
Yrityskaupan myötä Nordicin toiminta jatkuu entiseen tapaan.

” Olemme iloisia, että yrityskaupassa perheyrittämisen arvot kohtasivat toisensa. Uusi kokonaisuus avaa meille uusia resursseja, ja samalla me tuomme SOLiin mukanamme paljon osaamista sekä hyviä toimintatapoja ja -malleja ” – Toni Asikainen, toimitusjohtaja, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy.

KAIPAATKO APUA REKRYTOINNISSASI?
VARAA ILMAINEN SPARRAILUTUOKIO KANSSAMME