TALOUSPÄÄLLIKKÖ, TERVETULOA PERHEESEEMME!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meillä Nordic-perhe kasvaa kasvamistaan, kun haemme nyt omaan organisaatioomme uutta talouspäällikköä Tampereen tai Helsingin toimipisteeseemme. Olisitko juuri sinä Nordicin uusin perheenjäsen ja osa lämminhenkistä porukkaamme?
Talouspäällikkönä Nordic Henkilöstöpalvelut Oy:ssä vastaat yhtiön taloushallinnosta ja siihen liittyvien lakien ja asetusten noudattamisesta. Yrityksessä on toiminnanohjausjärjestelmä -uudistus käynnissä ja uudelta talouspäälliköltä toivomme vahvaa panosta järjestelmän käyttöönotossa. Talouspäällikkönä toimit myös pienen tiimin esimiehenä ja kuulut yrityksen johtoryhmään. Lopullinen vastuukenttäsi muotoutuu omien kykyjesi ja mieltymystesi mukaiseksi.

Mahtava työpaikka ja ihana työporukka
Meillä jokainen työntekijä on tärkeä ja täyttää oman paikkansa. Nordicissa pääset kehittämään organisaatiomme toimintaa ja äänesi kuullaan. Työkavereiksi saat iloisen ja tiiviin työporukan, jossa nauru on osa työpäivää. Yhteiset TYKY-päivät ja Kick Off:it tasoittavat työarjen kiirettä ja yhdistävät meitä entisestään. Nordic onkin meille mahtava työpaikka, mutta samalla se on meille myös ihana perhe!

Me toivotamme sinut lämpimästi hakemaan meille töihin sekä osaksi iloista ja hyväntuulista perhettämme!

Tutustu lisää talouspäällikön paikkaan alla olevan linkin kautta tai soita suoraan Nordicin Toni Asikaiselle, p.050 470 7377.

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!