TyöNHAKIJALLE

Tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan. Vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa ja niiden tekijää toisiinsa.

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.
Vuokratyö, vakituinen työ, osa-aikainen työ vaiko kokopäiväinen työ? Erilaiset työsuhteet sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin. Kauttamme voitkin hakea sekä vakituista, osa-aikaista että määräaikaista työtä – aina oman elämäntilanteesi mukaan.

Työllistämme vuosittain yli 1000 työntekijää erilaisiin työtehtäviin. Kartoitamme henkilökohtaisessa haastattelussa aina osaamisesi, toiveesi ja mielenkiintosi kohteet. Työnhakijanamme sinulla on oma henkilökohtainen Nordicin yhteyshenkilö, joka on apunasi kaikissa työhön liittyvissä asioissa. Lähtökohtana on, että työntekijänämme pääset luomaan näköistäsi tarinaa työelämässä.

Kiinnostuitko? Katso nyt avoinna olevat työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa itsellesi sopivaa työpaikkaa, jätä meille avoin hakemuksesi. Olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.